Αρχική Διαλέξεις ΠΕΡΙ ΨΥΧΗΣ - ΥΠΑΡΞΙΣ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑ: 1η ΣΕΙΡΑ ΑΠΟΔΕΪΞΕΩΝ - Η ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

Επισκέπτες

1024942
ΣήμεραΣήμερα33
ΜήναςΜήνας1233
ΣύνολοΣύνολο1024942

Τελευταία Ενημέρωση
Παρασκευή, 07 Δεκέμβριος 2018 14:02

ΠΕΡΙ ΨΥΧΗΣ - ΥΠΑΡΞΙΣ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑ: 1η ΣΕΙΡΑ ΑΠΟΔΕΪΞΕΩΝ - Η ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 26 Ιούνιος 2010 10:34

 

 

  Έτος 2009

1. ΛΑΡΙΣΑ (Χατζηγιάννειος Αίθουσα) 

 

 

Περί ψυχῆς - Ὓπαρξις καί Ἀθανασία

 

1η σειρά ἀποδείξεων - ¨Η κβαντική φύσις τῆς ψυχῆς

 

(Παρουσίασις βιβλίου)

  
 ⇒ Βλέπε: Κοσμᾶς Μιλτ. Μαρκᾶτος " Περί Ψυχῆς", Ἐκδ. Ἑλληνικός Λόγος, Λάρισα 2009
 
 
alt
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Κυρίες και Κύριοι,
ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Λαρισαίων και η αστική εταιρεία «Ελληνικός Λόγος» (για τη μελέτη και προάσπιση του Ελληνισμού), έχουν την τιμή να σάς προσκαλέσουν στην παρουσίαση του βιβλίου «ΠΕΡΙ ΨΥΧΗΣ» (ύπαρξη και αθανασία), τού καθηγητού ΚΟΣΜΑ ΜΙΛΤ. ΜΑΡΚΑΤΟΥ, που θα πραγματοποιηθεί στο Χατζηγιάννειο (τηλ. 2410621207/2410288213) την 26η Νοεμβρίου 2009, ημέρα Πέμπτη και ώρα 8.30 μ.μ.
Περίληψη:
Διατυπώνεται μια κοσμοθεωρία (για τη φύση της αθρώπινης ψυχής), στην οποία εντάσσονται, ερμηνεύονται και επιβεβαιώνονται όλα τα μέχρι σήμερα «δεδομένα», πού αναφέρονται στις λαϊκές δοξασίες όλων των λαών της γης, στις δογματικές θέσεις των θρησκειών, στις θέσεις των φιλοσόφων και στις θέσεις των επιστημόνων (θεωρητικών και πειραματικών), όπως η ύπαρξη της αιθεροψυχής (ψυχής του Κόσμου) καί η σχέση της με τη γένεση του Σύμπαντος (Κβαντική Μηχανική), η σχέση τῆς αιθεροψυχής με τις συλλογικές κοσμογονικές ψυχές της (ψυχή της ύλης, ψυχή του φυτού, ψυχή του ζώου, ψυχή του ανθρώπου), η γέννηση των πρώτων ψυχών της Δημιουργίας και η θρυλούμενη πτώση τους, η σχέση των πρώτων ψυχών με τις γεννώμενες καθαρές ανθρώπινες ψυχές, η λήθη και η μνημοσύνη, τόσον των πρώτων ψυχών όσον και των γεννωμένων ανθρωπίνων.
   Με μια σειρά αποδείξεων (με εργαλείο τη Λεξαριθμική θεωρία - Θεωρία της Ελληνικής γλώσσης), η έρευνα καταδεικνύει την ύπαρξη, την αθανασία, το αυτόνομο, το αυτεξούσιο, το αεικίνητο (Πλάτων) και το ακίνητο (Αριστοτέλης) της ανθρώπινης ψυχής, η φύση της οποίας εκφράζεται σε επιστημονικούς όρους: η καθαρή ψυχή (μη αμαρτία) έχει αποκαθαρθεί από τις αμαρτίες και ως εκ τούτου συνίσταται από αιθερική ενέργεια, δυνάμενη να θεάται το Θείο στον νοητό τόπο τους. Η μη καθαρή ψυχή (αμαρτία) συνίσταται από αιθερική και ηλεκτρομαγνητική ενέργεια, η οποία δίκην διαλύματος καθαρίζεται δια των διαδοχικών γεννήσεων, με σκοπό την σταδιακή αντικατάσταση της ηλεκτρομαγνητικής (της αμαρτίας) απο αιθερική ενέργεια (μη αμαρτία).  
Συνημμένα:
Κατέβασμα αυτού του αρχείου (ΨΥΧΗ_1.ppt)ΨΥΧΗ_1.ppt [ ] 707 Kb

 

 

alt

alt

alt

alt

 alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

 

 

 

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 27 Ιούνιος 2010 10:24
 
ΚΟΣΜΑΣ ΜΙΛΤ. ΜΑΡΚΑΤΟΣ
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ (ΤΕΙ)
Παλαιολόγου 9 - 412 23 Λάρισα
Τηλ: 6974 31 91 31
Η.Δ: kmmarkatos@gmail.com
Ιστοσελίς: www.hellenes-markatos.gr